Membrii Gojira sunt „super mândri” de noul album

Gojira
Gojira

În luna august a anului trecut, Joseph Duplantier a anunțat într-un interviu pentru Metal Injection că formația a început să lucreze la următorul album în urmă cu doi ani. „De obicei scriem 12 piese, înregistrăm 12 piese și lansăm 12 piese. Acum se pare că o să scriem 100 de piese. E o abordare diferită și e amuzant. Avem dorințe noi și moduri noi de a face lucrurile.”

Duplantier mai spune că deși pentru ei e distractiv ce se întâmplă cu noul material, nu e sigur de ceea ce o să creadă fanii. Trupa dorește să exploreze un nou teritoriu muzical, dar să și revină la vechile influențe. „N-am fost mereu o trupă de death metal. Înainte am fost fan Dire Straits și Michael Jackson. Avem și asta în noi, chiar și ceva progressive. Avem toate astea și trebuie s-o arătăm cumva.”

Toboșarul Mario Duplantier a anunțat recent într-un interviu pentru postul deradio KBear 101 din Idaho: „Merge bine. Nu pot să dau prea multe detalii pentru că trebuie să fim pe aceeași pagină cu toți partenerii noștri, deci trebuie să cădem de acord când anunțăm o dată sigură de lansare. Dar pot să vă spun că muncim din greu la noul album. Progresăm și suntem foarte, foarte fericiți și super mândri de ce am realizat până acum. Abia așteptăm să vă dăm mai multe detalii.”

Ultimul album, „Magma”, a fost lansat în 2016 și a fost proiectul care a adus trupei Gojira primele nominalizări la premiile Grammy din carieră pentru „Best Metal Performance” (piesa „Silvera”) și „Best Rock Album”.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*