Metallica, concert surpriza pentru fani

314 vizualizări

METALLICA stie sa faca show! O dovedeste ideea neobisnuita pe care a avut-o trupa pentru festivalul „Orion Music + More Festival„, organizat chiar de membrii formatiei.

In prima zi, la ora 16:30 era programata sa cante trupa Deehan – o formatie necunoscuta din Baltimore.

Cu cateva minute inainte de set-ul grupului, Metallica a postat pe pagina oficiala de Twitter un mesaj in care ii invita pe toti fanii la concertul Deehan.

La scena minuscula se stransese un numar mic de oameni, cand in fata lor a aparut James Hetfield, pesemne pentru a prezenta trupa Deehan.

Sunt aici pentru a va face cunostinta cu Deehan. Stie cineva cine sunt? Sunt din Baltimore. O formatie misterioasa despre care nimeni nu stie nimic, in afara noastra„, a declarat Hetfield.

La scurt timp, pe scena micuta au aparut Lars Ulrich, Kirk Hammett si Robert Trujillo si s-au lansat in prestarea tuturor celor 10 piese de pe albumul „Kill ‘Em All”, lansat in 1983.

Set-ul a inceput cu „Hit the Lights” si s-a terminat cu „Metal Militia”, incluzand o interpretare live a piesei „Pulling Teeth”, care nu a mai fost cantata din 1986. Show-ul a durat 45 de minute.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*