Metallica a donat 250.000 euro asociației Dăruiește Viață

Înainte de susținerea concertului din data de 14 august 2019 de la Arena Națională, București, formația americană Metallica, prin intermediul All Within My Hands Foundation, a efectuat o donație în valoare de 250.000 de euro către asociația Dăruiește Viață. Banii se vor folosi pentru finalizarea primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România.

Odată finalizat, spitalul – finanțat exclusiv de donatori ca noi și ca voi – va avea o suprafață totală de 12.000 mp, 9 nivele, 6 etaje și 180 de paturi. De asemenea, se vor înființa primele zone de radioterapie pentru copiii sub 14 ani, prima unitate de terapie intensivă cu saloane individuale, prima unitate de terapie intensivă cu sistemul de acces „clean hands”. Dacă proiectul s-ar finaliza cu succes – cât mai repede – am avea primul spital dotat cu un Building Managament System și spații special amenajate pentru părinții copiilor internați, dar și cu spații de joacă pentru copii.

randare exterior spital 2019

Structura spitalului a fost finalizată în iunie 2019, iar momentan se lucrează la instalațiile sanitare și electrice, urmând apoi designul interior și fațada, deschiderea oficială urmând să aibă loc în 2020 dacă totul merge cum trebuie.

santier spital 2019

Metallica face o donație aproximativ în fiecare locație de concert și nu numai, fundația ocupându-se în principal de comunitățile de homeless din America, copii care nu au bani de studii sau spitale.

Alătură-te și tu asociației Dăruiește Viață și împreună #NoiFacemUnSpital dacă țara nu ne ajută. Poți dona lunar sau doar o dată, alegerea e a ta, dar orice leu contează. Să nu ne construim viitorul pe banii altora așa cum fac mai marii noștri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*