Mitch Lucker (Suicide Silence) bause inainte de accidentul fatal

Nu au trecut decat doua zile de cand Mitch Lucker, vocalistul formatiei SUICIDE SILENCE si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta. Tragedia a avut loc in cursul noptii de 31 octombrie, in Huntington Beach, California.

Decesul a fost pronuntat pe data de 1 noiembrie, la ora 6:17 minute. Ranile lui Mitch au fost atat de grave incat medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru el.

Formatia SUICIDE SILENCE a fost intemeiata in 2002, iar discul de debut a sosit in 2007 – „The Cleansing”. Materialul a fost urmat de „No Time Bleed” si „The Black Crown”. Formatia a fost foarte apreciata si a castigat mai multe premii oferite de revista Revolver: „Golden Gods for Most Innovative Band” si, ulterior, „Best New Band”.

Trupa isi planuia comeback-ul pe data de 16 noiembrie 2012, cu turneul Outbreak. Suicide Silence urma sa cante si la California Metalfest VI.

Din pacate, se pare ca Mitch insusi a fost de vina pentru accident. In timpul unui priveghi colectiv tinut in California de Jolie Lucker, vaduva lui Mitch, aceasta a declarat ca sotul ei era alcoolic si a baut inainte sa se urce pe motocicleta in seara care i-a fost fatala.

„L-am implorat sa nu plece in noaptea aceea, dar nu a vrut sa ma asculte. Bause. Era alcoolic si problema aceasta a lui a fost o lupta pentru amandoi. M-am asezat in fata lui si l-am implorat: <Mitch, te rog nu pleca, fa-o pentru noi. Ramai cu noi>, dar nu m-a ascultat. Si asta s-a intamplat„, a declarat, sfasiata, Jolie.

Este un semnal de alarma. Mitch a fost un barbat extraordinar. Un tata minunat si un sot bun. Acum nu va avea ocazia sa o vada pe Kenadee, fiica noastra, crescand pentru ca a ales sa bea si sa se urce pe motocicleta. Va rog pe voi sa nu repetati greseala lui. Ganditi-va bine inainte sa faceti o prostie. Va implor pe voi: Invatati ceva din asta! Va rog!”, a continuat Jolie. 

Urmareste imagini de la priveghi mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*