MMB Live Showcase – Descoperim artiști, susținem talentul

374 vizualizări

Mastering The Music Business este prima conferinta dedicata in primul rand artistilor independenti si va avea loc pe 10 si 11 iulie la Bucuresti. In cadrul ei vor avea loc prezentari si workshop-uri menite sa ii introduca pe artistii independenti in lumea antreprenoriatului in industria muzicala. Intre toate acestea, muzica nu avea cum sa lipseasca, asa ca in fiecare seara, dupa conferinta, clubul Fratelli va gazdui MMB Live Showcase.

Orice artist sau trupa la inceput de drum stie ca cel mai greu lucru este sa gasesti locuri in care se canta. Cu totii vor sa se faca vazuti si mai ales auziti, sa-si descopere fanii si sa se lase descoperiti. Insa cel mai important este sa fie vazuti si auziti de oameni relevanti din industria muzicala care sa-i sprijine mai apoi in dezvoltarea carierelor proprii.

MMB Live Showcase este un eveniment creat special in acest scop, in care artisti si trupe aflate la inceput de drum din Romania sau din lume au ocazia sa se prezinte in fata membrilor industriei muzicale participanti la conferinta si a publicului roman care este interesat sa descopere nume noi.

Evenimentul va avea loc in serile de 10 si 11 iulie, incepand cu orele 20:00. La Fratelli vor exista doua scene pe care, in fiecare dintre cele doua seri, se vor succede artistii si trupele in scurte recitaluri de cate 30 minute.

MMB Live Showcase completeaza conferinta Mastering The Music Business ce va avea loc in  perioada 10-11 iulie 2017 la Culturadata. Conferinta este initiata si organizata de Star Management si Asociatia Star Education in parteneriat cu Overground Music si Agentia de Vise, Coorganziator: Culturadata – Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala. Aceasta se va bucura de participarea unor vorbitori internationali precum Sam Taylor de la Tune Core, Lucas Iliev de la Music Gateway sau Daniel Somlo de la Budapest Showcase Hub, dar si artisti, manageri si promoteri din Romania, care vor aborda subiecte de interes pentru intreaga industrie muzicala: de la modalitati extinse de monetizare a muzicii la marketing online, strategii de management si promovare.

Participantii la conferinta vor avea accesul la MMB Live Showcase inclus in taxa de participare si vor putea intra prezentand badge-ul de acces. Pentru cei care nu participa la conferinta si doresc sa participe doar la MMB Live Showcase, exista o taxa de acces in valoare de 30 de lei care poate fi achizitionata de aici (‘voucher showcase’).

Cei care doresc sa se inscrie pentru unul dintre sloturile disponibile pentru artisti romani, gasesc mai multe detalii aici: http://masteringthemusicbusiness.ro/mmb-live-showcase-tu-canti-industria-muzicala-evalueaza/

Taxa de acces la conferinta va fi, in functie de data achitarii, dupa cum urmeaza:

–  55 eur – early bird (pana pe 15 iunie)
– 75 eur – normal (intre 16 iunie si 9 iulie)
– 99 eur – in zilele de conferinta

sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*