Corey Taylor: „Noul album Slipknot va fi violent și incomod”

1.820 vizualizări

Într-un interviu recent cu Metal Wani, Corey Taylor, solistul Stone Sour, a vorbit despre formația care l-a consacrat, SLIPKNOT.

Potrivit spuselor lui Taylor, aceasta a luat o pauză de la activitatea concertistică și discografică pentru a le permite fanilor să li se facă dor de ea.

De doi ani nu am făcut absolut nimic. Eu sunt ocupat cu Stone Sour iar Clown (percuție) este implicat în lumea filmului. Toți ne vedem de treburile noastre personale. Ne-am permis să facem o pauză, ceea ce este bine. Uneori este indicat să dispari pentru ca fanilor să li se facă dor de tine. Planul acum este să îi lăsăm pe trupeți să își tragă răsuflarea iar, mai apoi, vom vedea”, a explicat Taylor.

Cât despre posibila direcție a unui viitor album, vocalistul este decis să compună un material agresiv.

Vreau să compun ceva violent, ca să fiu sincer. Îmi doresc să creez ceva care să fie incomod. Mi-ar plăcea să merg într-un loc pe care nu l-am mai vizitat de foarte mult timp. Nu știu exact cum se va materializa chestia asta, dar îmi voi da seama îndată ce voi auzi piesele”, a spus Taylor.

Cel mai recent album Slipknot, „.5: The Gray Chapter”, a fost lansat în data de 17 octombrie 2014 după o pauză de șase ani în care formația l-a pierdut pe basistul Paul Gray (care a murit în data de 24 mai 2010) și l-a concediat (2013) pe toboșarul Joey Jordison.

În data de 6 septembrie, fanii Slipknot vor putea urmari un nou documentar despre trupă – „Day Of The Gusano” – creat de Music Screen. De regia acestuia s-a ocupat însuși Shawn Crahan (Clown), percuționistul formației.

Puteți urmări un clip extras din material mai jos.
Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*