Muzica rock și tatuajele susțin evenimente caritabile printr-un nou program social

Comunicat de presă:
Asociațiile non-profit Ink for Humanity și Bikers for Humanity, care ne arată cum să facem fapte bune cu ajutorul tatuajelor și evenimentelor caritabile, inițiate de o comunitate formată din creatori, purtători și iubitori ai tatuajelor, artiști și motocicliști români, au lansat în această vară prima compilație muzicală 100% românească ce include piese compuse pentru promovarea culturii tatuajelor.

Misiunea campaniei este să îndrume cât mai mulți iubitori de artă și muzică rock în direcția de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși Misiunea campaniei este să îndrume cât mai mulți iubitori de artă și muzică rock în direcția de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși prin intermediul aprecierii muzicii și susținerii asociațiilor care au în grijă astfel de persoane.

Povestea frumoasă cu motocicliști, cu creatori de tatuaje și artiști, oameni minunați ce au o inimă uriașă, continuă cu noile fapte bune. Muzica și arta tatuajului fac bine, mai ales împreună. Pasiunea pentru tatuaje și muzică a dat naștere acestui proiect umanitar excepțional, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe din România cu câte-un nou single în care cântă despre tatuaje.

După succesul piesei Next Level Tattoo by Adrian Igrisan (feat. Monica Anghel, Luminița Anghel, Toni Dijmarescu și Freaka DaDisk), ne-am propus să aducem împreună diverși artiști care să compună câte o melodie, în stilul propriu al fiecăruia, având ca idee centrală lumea tatuajului.”, declară Asociația Tattoo & Piercing.

Printre trupele participante, care promovează tatuajele ca simbol al identității și culturii sociale și provoacă percepția conform căreia tatuajele servesc doar o funcție individualistă, decorativă, regăsim: Cargo, Antract, Altar și White Walls. Piesele din colecția Musink for Humanity prezintă și ne ajută să înțelegem modul în care menirea unui artist pe pământ este aceea de a dărui.

Colecția de single-uri înregistrate în 2022, exclusiv pentru această cauză, se numește Musink for Humanity și poate fi achiziționată din magazinele de specialitate atât în formatul digital, cât și pe suport fizic în formatul digipack CD si 12″ LP vinil, ediție limitată.

Toate fondurile generate vor fi folosite pentru evenimentele caritabile deja cunoscute, organizate de asociații, donații la case de copii și evenimente pentru grupuri sociale defavorizate. De asemenea, prin implicarea trupelor participante, organizatorii vor să readucă zâmbetul tuturor celor care au nevoie, ajutând necondiționat, transparent și cu dedicație.

Mintea noastră are o putere incredibilă și poate face minuni, iar susținută de o inimă darnică universul poate să ia altă formă. Evident universul celor din jurul nostru care nu au fost suficient de norocoși să aibă ce avem fiecare dintre noi acum și din care putem dărui mai departe.” – precizează Asociația Bikers for Humanity.

Lansarea oficială a colecției MusInk for Humanity a avut loc în cadrul festivalului Bikers for Humanity de la sfârșitul lunii iunie, la Brezoi, unde formația Cargo a susținut un concert extraordinar și a cântat în premieră melodia nouă numită „Cruce-n destin“, una dintre cele 17 piese dedicate scopurilor caritabile din Tracklist:

 1. Intro – Creation (Paul Booth feat. Claudiu Cîrțînă)
 2. Altar – The Game
 3. Cargo – Cruce-n destin
 4. MBP – Skin
 5. C.A.S.H. – Ink-curable
 6. Anton – Cerneală albastră
 7. The Sign – Dreams
 8. Punkarta – Tatuaje
 9. Nor-Man-Dee – Tattooed On My Soul
 10. Antract – Adu-o
 11. Scarlet Aura – Rock în sânge și voință
 12. Gothic – We Are The Underground
 13. Nexus – Draw Under My Skin
 14. White Walls – The Gift
 15. Scandal – Tattoos
 16. Trans Express – Blue On My Skin
 17. Next Level Family – Next Level (feat. Adrian “Baciu” Igrișan, Bob Tyrrell, Monica Anghel, Luminița Anghel, Freakadadisk, Toni Dijmărescu, Andrei Coman)

“Indiferent cine ești, unde ești și ce ai, poți face o diferență devenind mai responsabil” și cu acțiuni mărețe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*