Machine Head: Chris Kontos despre aniversarea de 25 de ani „Burn My Eyes”

611 vizualizări

Turneul aniversar „Burn My Eyes” se apropie, iar Chris Kontos vorbește despre impactul albumului, cum e să cânte din nou cu Robb și Logan din nou după 20 de ani și despre nerăbdarea cu care așteaptă turneul într-un nou interviu coordat de Dom Lawson.

Formația americană Machine Head a reînregistrat albumul de debut „Burn My Eyes” pentru aniversarea de 25 de ani de la lansare. Line-up-ul îi include pe Chris Kontos (primul toboșar), Logan Mader (primul chitarist), Robb Flynn și Jared MacEachern. Albumul a fost reînregistrat la Sharkbite Studios în Oakland, California.

Într-un alt interviu coordonat de jurnalistul Dom Lawson, Mader vorbește despre impactul albumului, cum e să cânți cu Chris Kontos și Robb Flynn pentru prima dată după 20 de ani și nerăbdarea de a începe turneul aniversar alături de ei.

Recent, membrii trupei s-au adunat și au revizuit și discutat despre acest album pentru prima dată după mai bine de două decenii, încercând să-și amintească unde au scris piesele, cum s-au întâlnit și pățania cu pornirea alarmei de incendiu din studioul Fantasy de la fumat prea multă iarbă.

Fondatorul Robb Flynn spune că atmosfera dintre ei e foarte pozitivă, iar Logan și Chris sunt într-o formă fenomenală din punct de vedere muzical.

Mader adaugă: „E o mare onoare pentru mine să iau parte la celebrarea celor 25 de ani de „Burn My Eyes”! E greu de crezut că se întâmplă asta. Mă simt de parcă aș fi câștigat la loteria chitariștilor… din nou! Faptul că BME e încă relevant în ziua de azi se datorează lui Robb și felului în care a ținut trupa în viață pentru două decenii jumate. Îi sunt recunoscător pentru asta!”

Toți membrii trupei sunt siguri că showurile live sunt demne de ținut minte și de neratat, acum că formula originală Machine Head e reunită pentru a cânta primul album cap-coadă, dar cu mai multă experiență muzicală în spate.

OCTOBER
Sat 5th – Germany, FREIBURG Sick Arena Musikclub
Mon 7th – Holland, TILBURG 013
Wed 9th – Denmark, COPENHAGEN Amager Bio
Fri 11th – Germany, WUERZBURG Posthalle
Sat 12th – Germany, LEIPZIG Haus Auensee
Mon 14th – Germany, BOCHUM Ruhr Congress
Tue 15th – Germany, MUNICH Zenith
Wed 16th – Austria, VIENNA Gasometer
Fri 18th – Poland, GDANSK B90
Sat 19th – Poland, WARSAW Progressja
Sun 20th – Hungary, BUDAPEST Baba Negra
Tue 22nd – Switzerland, ZURICH Komplex
Wed 23rd – France, LYON Le Radiant
Fri 25th – Italy, MILAN Live Club
Sat 26th – Italy, PADOVA Hall
Sun 27th – Luxembourg, Lux Expo
Tue 29th – France, PARIS Le Trianon !!!SOLD OUT!!!
Wed 30th – France, PARIS Le Trianon !!!JUST ADDED!!!
Thu 31st – Belgium, BRUSSELS Forest National

NOVEMBER
Sat 2nd – UK, LONDON O2 Academy Brixton !!!SOLD OUT!!!
Mon 4th – UK, MANCHESTER O2 Victoria Warehouse
Tue 5th – UK, GLASGOW O2 Academy
Thu 7th – UK, BELFAST Telegraph Building
Fri 8th – Ireland, DUBLIN Olympia Theatre !!!SOLD OUT!!!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*