Neil Young le cere fanilor sai, si nu numai, sa boicoteze firma Starbucks

230 vizualizări

Legendarul muzician NEIL YOUNG le cere fanilor sai sa boicoteze firma Starbucks din cauza alierii acesteia cu Monstanto, controversata companie agrochimica, avocata vehementa a alimentelor modificate genetic.

Starbucks si Monsanto s-au unit impotriva statului Vermont, care doreste sa adopte o lege prin care toti producatorii de mancare sunt obligati sa mentioneze pe etichete daca folosesc organisme modificate genetic in produsele lor.

Evident, corporatiilor aflate in industria alimentara nu le-a convenit deloc aceasta noua reglementare.

„Poate celor de la Monsanto nu le pasa de ceea ce credem noi, dar ca o firma care trebuie sa dea socoteala publicului, Starbucks este nevoita sa ne asculte. Daca putem genera suficienta atentie, ii putem obliga sa isi retraga sprijinul pentru procesul acesta abuziv, iar apoi putem sa fortam si companiile sa faca acelasi lucru”, a scris Neil Young.

„Vermont-ul este un stat rural, format din doar 600.000 de oameni. Este o lupta de tipul David versus Goliat, intre Vermont si Monsanto. Este trist ca Starbucks se aliaza cu cel mai mare dusman din toate timpurile…cu Monsanto”
, a continuat Young.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*