Nicu Covaci (Phoenix) vrea să lanseze o nouă carte

Nicu Covaci
352 vizualizări

Conform unui anunț făcut chiar de către Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, artistul dorește să lanseze în perioada următoare o carte foarte interesante ce va include o serie de partituri muzicale dar și fotografii inedite „menite să creeze un pod în timp și peste timp”.
Iată mai jos anunțul oficial:

„Se împlinesc aproape 60 de ani de existența formației Phoenix.  De-a lungul istoriei sale tumultoase, formația a suferit transformări însă de fiecare dată am păstrat stilul și mesajul. Se pare că tocmai mesajul nostru de iubitori de țară reușește să sensibilizeze sufletele fanilor noștri așa că m-am decis să duc la capăt un proiect de suflet mai vechi.

Astfel m-am decis să lansez în curând o primă carte de partituri muzicale care într-o primă etapă va conține cele mai cunoscute zece piese ale trupei. Cartea va conține elementele esențiale necesare unei interpretări corecte: linia melodică, acorduri, textele pieselor, precum și o serie de fotografii inedite menite să creeze un pod în timp și peste timp.

Pentru a asigura corectitudinea interpretării pieselor am adăugat un element inedit: posibilitatea de a asculta digital interpretare a melodiilor scrise pe note.

Așadar, oricine are o inimă caldă și o șiră a spinării dreaptă va avea de acum acces la un material muzical care să-i permită învățarea pieselor reprezentative ale formației Phoenix așa cum le-am compus și așa cum le interpretăm și în ziua de astăzi.

Îmi doresc ca această carte să fie doar un prim capitol din seria de cărți cu melodii Phoenix care vor apărea și care să ne ajute să nu uităm cine suntem și ce trăire muzicală vrem să insuflam copiilor noștri și generațiilor viitoare”.

Reamintim că pe 19 aprilie 2021 Nicu Covaci a împlinit 74 de ani. La mulți ani, Nicu!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*