Noua mască a lui Corey Taylor împarte fanii Slipknot în două tabere

724 vizualizări

Fanii Slipknot au fost întotdeauna fascinați de maștile membrilor formației și le-au analizat până la cel mai mic detaliu, însă 2019 a venit cu un val de gânduri amestecate: e mișto noua mască a lui Corey sau nu? De când cu lansarea albumului „We Are Not Your Kind” și apariția live la Jimmy Kimmel, fanii au lăsat muzica de-o parte și au început să discute despre noua mască a vocalistului.

Artistul din spatele creației e chiar Tom Savini, un regizor, cascador și make up artist care s-a ocupat de efectele speciale și machiajul din multe filme horror cunoscute, cum ar fi „Friday the 13th” prima și a patra parte, „Creepshow”, „H.P. Lovecraft’s Necronomicon”, „Ted Bundy”, „Red Scorpion”, „Death from Above”, „Trauma” și multe altele.

Într-un interviu cu Revolver, Savini povestește cum a ajuns să colaboreze cu Taylor la noua mască: „Eram în avion cu soția mea și ne uitam la fotografii vechi când dăm de una cu ea și Corey în 2014. Cred că asistentul meu, Jason Baker, a vorbit cu el în backstage la un concert și Corey zicea că are nevoie de o mască nouă. Presupun că Jason a fost ceva de genul ‘Stai, eu lucrez pentru Tom Savini’ și urmărul lucru pe care mi-l amintesc e cum Corey Taylor e în casa mea jucându-se cu pisicile.”

Munca lui Savini ca special effects artist e apreciată la nivel mondial, iar masca lui Corey a fost un șoc pentru fanii lui, cineva chiar spunând „Savini?! Fir-ar, până și soră-mea putea mai mult.” Numeroși fani Slipknot au făcut glume pe seama măștii, iată cele mai amuzante comparații:

 

Bineînțeles, au fost și fani care au apreciat noua mască, considerând-o amuzantă din anumite unghiuri, uneori făcându-l pe Corey să pară mai gras sau murdar de cenușă, dar cert este că nu vor alta.

Savini adaugă: „Aplică machiaj pe sub mască, pune gluga și alte chestii. E o mască bună, dar el [Corey] reușește s-o vândă. El e cel care o face să fie așa cum e.” E mândru de munca lui indiferent de ce cred oamenii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*