Oceans a lansat un nou single alături de Lena Scissorhands (Infected Rain)

Oceans
496 vizualizări

După ce în urmă cu ceva timp Oceans a lansat primul single intitulat ”We Are not Okay”, extras de pe viitorul EP cu același nume, material ce va fi lansat pe 30 aprilie 2021, iată că astăzi formația revine cu un nou single, intitulat Voices.

Tratând schizofrenia, o stare adesea neînțeleasă și totuși foarte gravă, piesa este completată de vocea fascinantă a Lenei Scissorhands (Infacted Rain) și demonstrează încă o dată abilitatea uimitoare a trupei de a îmbina diferite stiluri muzicale.

Timo Rotten declară: „Acest cântec este fragil și violent. Afișează în același timp iubirea de sine și ura de sine. Am încercat să surprindem o anumită stare de spirit. Este în esență propria noastră interpretare a schizofreniei paranoide. Oceans a fost întotdeauna despre contrast, deoarece majoritatea lucrurilor din lumea noastră au mai multe laturi, mai ales în ceea ce privește sănătatea mintală, totul este multistratificat.”

Lena Scissorhands (Infected Rain) adaugă: „A face parte din piesa „Voices” a fost o decizie ușoară pentru mine. Mi-au plăcut versurile și muzica imediat. Mesajul este brut și foarte relevant pentru societatea actuală în care trăim.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*