O noua etapa a Trofeului „Club A” cu The Top Hats, For The Living, Bridges si Enduro

Marti, 8 aprilie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a concursului Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor evolua trupele The Top Hats, Enduro, For The Living si Bridges. Intrarea este libera.
The Top Hats este o formatie de rock alternativ in Constanta infiintata anul trecut de fosti membri a doua trupe locale, Vector Director si Words on Sand. Iata cum se descriu cei de la The Top Hats pe pagina lor de facebook: „The Tops Hats se incadreaza in arhetipul trupei tinere, satula de toate normele impuse de industrie si dornica sa creeze ceva diferit.”
Componenta The Top Hats:
Claudiu – voce
Tase – chitara
Marius – chitara
Cristi – bas
Sapsi – tobe
For The Living este o trupa foarte tanara din Bucuresti, ce si-a inceput activitatea abia anul trecut. Membrii For The Living isi descriu stilul ca hard rock/progressive metal. Pana in prezent formatia a avut cateva aparitii live, inclusiv ca „opening act” pentru Trooper.
Componenta For The Living:
Tomer Mozafi – chitara, voce
Andrei Sevastre – chitara
Andreas Varticus-Costache – chitara
Andrei Fatu – bas, backing vocals
Oren Mozafi – tobe
Bridges a luat nastere in anul 2010 la Bucuresti, adoptand un stil ce poate fi definit ca indie rock/britpop. In momentul de fata grupul are un repertoriu propriu consistent, ce cuprinde 14 piese. Bridges a concertat alaturi de nume importante ale scenei alternative autohtone, precum Timpuri Noi, The Mono Jacks, Stema sau Theory of Mind.
Componenta Bridges:
Tony Ghiga – voce, chitara
Andreea Nedelcu – backing vocals
Alexandru Costan – chitara, backing vocals
Alexandru Ene – bas, backing vocals
Andrei Dobos – tobe
Enduro a luat fiinta in 2010, stilul abordat fiind un hard rock/heavy metal cu texte in limba romana. Debutul scenic s-a petrecut in 2011, printr-un concert la Pitesti, alaturi de doua legende ale rock-ului romanesc: Compact si Celelalte Cuvinte.
Componenta Enduro:
Bogdan Herghelegiu – voce
Ovidiu Rotaru (Rotti) – chitara (membru fondator)
Marius Matei – chitara
Bogdan Oancea – bas
Robert Sabotici – tobe
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. Ask the Fools 810 pct.
4. 9,7 Richter 772 pct.
5. OpenMind 765 pct.
6. Sketch 754 pct.
7. Ten Times Treason 718 pct.
8. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
9-10. Wilder 707 pct.
9-10. Dark Fusion 707 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*