O persoană a fost ucisă după ce o tornadă a provocat prăbușirea acoperișului la un concert  heavy metal în Illinois

O persoană a murit și 28 au fost rănite după ce acoperișul unui teatru din Illinois s-a prăbușit în timpul unei furtuni, în timpul unui concert heavy metal. Poliția crede că o tornadă a fost de vină și a descris scena drept „haos absolut”.

O furtună violentă a lovit sudul și vestul central al SUA, provocând daune pe scară largă, iar șeful pompierilor din Belvedere, Shawn Schadle, a spus că erau 260 de oameni în Teatrul Apollo când prăbușirea a avut loc vineri, în jurul orei 19:48, ora locală. Teatrul Apollo găzduia concertul trupelor Morbid Angel și Crypta și conform declarațiilor făcute de membri ai ambelor trupe, niciunul dintre artiști nu a fost rănit. 

Echipele urgență au trebuit să se ocupe de liniile electrice căzute la fața locului și, de asemenea, au trebuit să salveze pe cineva dintr-un lift, în timp ce mulți membri ai publicului s-au implicat în salvarea celor răniți dintre dărâmături. 

Un comunicat din partea trupei Morbid Angel menționează: „Vrem să transmitem, în primul rând, cele mai profunde și sincere condoleanțe familiei și prietenilor persoanei care și-a pierdut viața în mod tragic noaptea trecută în prăbușirea acoperișului locației din cauza vântului puternic din cauza unei tornade. Am pierdut un frate al lumii Metal aseară și mulți au fost răniți în această tragedie. Am dori să exprimăm cât de recunoscători suntem celor prezenți (fani, personalul de la locație, trupe și echipaj) care au ajutat să scoată oamenii afară în siguranță.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*