Organizatorii Water Fest Ceahlau 2022 oferă gratuit participarea la câteva sporturi nautice

Organizatorul Water Fest Ceahlau 2022 (eveniment ce va avea loc în satul Bistricioara, comuna Ceahlau / 12-14 august), a anuntat ca toti participantii care vor cumpara abonamente la eveniment pana pe 15 iulie vor putea folosi gratuit echipamentul Bazei Nautice Green Ties Ceahlau, pentru a putea explora si cunoaste una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Caiace, placi stand up paddle si stand up kayak, barci de pescuit, vor fi puse la dispozitia tuturor celor care vor sa vasleasca pe Lacul Bicaz.
Prin aceasta, organizatorul isi doreste sa atraga un numar mare de iubitori de apa si sporturi nautice care sa arate importanta apei in dezvoltarea comunitatii.
Odata cu acest eveniment se va instala pe malul lacului o insula verde de selectare a deseurilor, care va avea o lungime de 5 metri, are trei compartimente, pentru carton, plastic si sticla si care va ramane in acel loc pana la terminarea sezonului turistic, apoi urmand sa fie imprumutata catre toti organizatorii de alte evenimente din zona.

Competitia de vaslit canotci 10+1 Rowmania, organizata in evenimentul de la Ceahlau se adreseaza publicului de toate varstele, numarul maxim de echipe fiind de 27. Aceasta competitie initiata de regretatul nostru Ivan Patzaichin a devenit simbolul national al luptei impotriva poluarii si la fel constientizeaza asupra importantei apei in dezvoltarea comunitatilor.

In concertele ce se vor desfasura in fiecare seara de festival au fost invitate numai trupe care au legaturi puternice cu acest concept ecologic, Green Ties, Kempes, Emeric Imre, Radu Captari, Fara zahar, Zband-trupa tribut Vali Sterian, Scarlet Aura si Nightlosers.

Un numar mare de cluburi de motociclisti vor veni in parteneriat ca voluntari pentru ecologizarea platoului unde se desfasoara evenimentul si a luciului de apa, aceasta actiune fiind organizata de White Knights MC Romania.

In fiecare zi a festivalului 12,13 si 14 August, participantii se vor bucura de vaslit, de concerte, de ateliere pentru adulti si copii si de concursuri, pe malul celui mai mare lac de acumulare din tara, Lacul Izvorul Muntelui ( Bicaz ).

Abonamentele online pentru  WATER FEST / Ceahlău / 12-14 august 2022 sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro  👉  https://www.ambilet.ro/tc-events/water-fest-ceahlau-2022/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*