Otto Schimmelpenninck, basistul Delain, si-a rupt un testicul pe scena

Otto Schimmelpenninck, basistul formatiei DELAIN, a suferit un accident pe scena, in urma caruia s-a ales cu…o ruptura testiculara!

In ciuda durerii atroce, muzicianul a continuat show-ul si s-a dus la spital abia dupa finalul acestuia. Incidentul a avut loc la un concert din Birmingham, in timpul caruia Otto a fost izbit in zona organelor genitale de un tun de confetti.

„In entuziasmul meu, nu am fost atent si m-am apropiat prea tare de tun atunci cand acesta si-a lansat incarcatura. M-a lovit din spate, fix in organele genitale. Desi durerea a fost foarte intensa, mai mult m-am suparat pe mine, pentru ca nu am fost atent. La urmatoarea piesa, durerea a devenit atroce si aveam senzatia ca sangerez. Apoi, ma durea asa de rau incat credeam ca am sa imi pierd cunostinta. Cumva, am reusit sa termin spectacolul”, a explicat Otto pe Facebook.

„Scrotul meu era de dimensiunea unui grepfrut. Mi-au scos 500 de ml. de sange din scrot iar testiculul meu a fost suturat. Am fost la un pas sa pierd testiculul stang. Sper ca ma voi recupera repede”, a adaugat muzicianul.

Ii uram insanatosire grabnica lui Otto si ne bucuram ca urmasii sai nu au fost afectati de obraznicul tun de confetti!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*