Paramore dezvaluie detalii despre noul album

Formatia americana PARAMORE se pregateste sa lanseze un nou album, care va aparea pe piata in 2013, pe data de 8 aprilie.

Trupa a oferit cateva detalii cu privire la material, care va fi precedat de single-ul „Now”.

Suntem pregatiti sa scoatem la iveala tot ce am facut in ultima vreme. Va anuntam ca noul nostru album se va numi ‘Paramore‘. Daca inainte ne lua mult timp sa hotaram numele albumului, de data aceasta discutia nu a durat decat cinci minute. Crearea acestui album a reprezentat un proces de redescoperire a noastra, ca formatie, dar si ca indivizi. Procesul ne-a dat libertatea sa exploram noi teritorii artistice si sa ne eliberam ca muzicieni, cantareti si oameni. Cel mai bun mod de a descrie albumul este sa-i dam numele nostru – ‘Paramore’. Noi suntem acest album„, au declarat membrii trupei.

Comunicatul, postat pe site-ul oficial al trupei, vorbeste si despre noul single. Piesa se va numi „Now”.

Este modul perfect de a incepe calatoria spre noul album. Vrem sa le aratam oamenilor ca poti sa pierzi anumite batalii, dar poti sa te si intorci pentru a castiga adevarate razboaie. Te poti ridica din propria cenusa. Poti crea ceva din nimic. Tot ce trebuie sa faci este sa continui sa mergi inainte. Le multumim fanilor pentru ca au crezut in noi si producatorului nostru, JMJ, pentru ca a vazut o noua trupa in Paramore. Suntem mai mandri si mai emotionati ca niciodata„, au scris trupetii.

Asteptam cu nerabdare noul single!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*