Pat Smear (ex-Nirvana): „Kurt ura faima dar iubea succesul”

Foarte multi oameni il judeca gresit pe raposatul Kurt Cobain, idolul generatiei grunge. Sinuciderea acestuia a „contribuit” la stricarea reputatiei artistului.

Pat Smear, fostul chitarist al trupei Nirvana, actual Foo Fighters, a oferit de curand un interviu pentru Independent Radar Magazine, in care a lamurit anumite lucruri referitoare la colegul sau de trupa.

„Kurt era foarte nostim. Era un tip hazliu, dar stia foarte bine ce vrea de la arta sa. Era extrem de serios cand venea vorba despre muzica. Ura faima, dar iubea succesul”, a declarat Smear.

„Multa lume crede ca nu era un tip serios, ca era un amator. Nu este adevarat! Kurt era un mare profesionist si un muzician extrem de talentat”, a explicat instrumentistul. 

Cat despre impactul pe care l-a avut decesul lui Kurt asupra vietii sale, Pat declara ca acesta a fost foarte mare si ca i-a afectat intregul parcurs existential.

„Dupa moartea lui Kurt, viata mea a revenit la normal. Din cauza suferintei, insa, m-am retras in mine insumi si am devenit un pustnic pentru o vreme. Am incetat sa mai cant pana cand Dave a trecut prin LA si mi-a lasat o caseta. Era noul disc Foo Fighters. Asta m-a facut sa fiu interesat din nou de muzica”, a marturist Pat Smear.

Momentan, artistul o duce bine in calitate de chitarist al trupei Foo Fighters. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*