Piesele lui Manson, numai bune pentru urechile bebelusilor?

190 vizualizări

Maximum Rock Magazin a mai scris despre initiativa „Twinkle Twinkle Little Rock Star”, a carei principala ambitie este sa transforme hituri rock grele in…cantece de leagan.

Dupa ce muzicienii din spatele proiectului au convertit melodiile celor de la Metallica, Slayer, Tool, Motley Crue, Guns N’Roses si System of a Down in cantecele numai bune de pus micutilor metalisti pentru ca acestia sa adorma, a sosit randul intunecatului Manson sa beneficieze de acelasi tratament.

Compozitiile controversatului artist au fost reorchestrate iar acum suna perfect inofensiv. „The Dope Show”, „I Don’t Like The Drugs”, „The Beautiful People”, „This Is the New Shit”, „Sweet Dreams Are Made Of This”, „Tainted Love” si „This Is Halloween” au devenit cu totul altceva in interpretarea TTLRS!

„Fie ca cresteti un bebelus rocker, hippie sau metalist, Twinkle Twinkle Little Rock Star va da ocazia sa il educati de timpuriu pe cel mic”, scriu artistii din spatele proiectului.

Discul cu melodiile lui Manson reorchestrate va deveni disponibil incepand cu data de astazi, 26.11.2013, si poate fi procurat AICI.

Asculta o mostra mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*