Pink Cream 69 lanseaza albumul „Ceremonial” la inceputul lui 2013

Formatia anglo-germana PINK CREAM 69 se afla in studio pentru a inregistra cel de-al unsprezecelea album. Materialul se va numi „Ceremonial” si va fi lansat la inceputul anului 2013.

Potrivit spuselor lui Alfred Koffler, chitaristul trupei, procesul de inregistrare a noului material se desfasoara potrivit asteptarilor, intrucat toti muzicienii sunt foarte fericiti ca pot sa lucreze la un disc fresh.

Vibe-ul trupei este caracterizat prin entuziasm si creativitate. Am avut de ales dintr-un numar foarte mare de piese bune compuse de mine si de Dennis Ward si David Readman. Pe album se vor regasi 11 melodii, plus doua bonus-trackuri. Avem si cativa invitati speciali, asa ca asteptati-va la surprize„, a declarat Koffler.

Lansarea albumului va coincide cu aparitia unui nou videoclip. Formatia a trecut printr-o schimbare de componenta care a constat in plecarea tobosarului Kosta Zafiriou si inlocuirea acestuia cu Chris Schmidt.

Cat despre tracklist, pana acum se cunosc numele a patru piese: „Big Machine”, „Passage of Time”, „I Came to Rock” si „Special”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*