Posibila reuniune Pantera alaturi de Zakk Wylde?

In ultimii ani, s-a tot discutat despre ideea conform careia Zakk Wylde ar putea sa se angajeze intr-o posibila reuniune/ turneu Pantera, tinand locul legendarului Dimebag Darrel. Iar aceasta ipoteza s-a readus in discutie in momentul in care Wylde s-a urcat pe scena alaturi de Phil Anselmo si Rex Brown, in cadrul unui show recent, pentru a canta piesa “I’m Broken”, dar si in momentul in care Anselmo, in cadrul unui interviu, a dovedit entuziasm la idea unei reuniuni.

Ideea a pornit acum cativa ani, atunci cand tobosarul Pantera/ Hellyeah Vinnie Paul a declarat la radio ca daca ar fi cineva sa il inlocuiasca pe Dimebag, acela ar fi bunul sau prieten Zakk Wylde. „Ma refer ca, Zakk si fratele meu au fost atat de apropiati”, a spus Paul. „Daca o reuniune Pantera e sa se intample, Zakk ar fi tipul perfect care sa preia rolul lui Dimebag. Insa, cred ca din respect pentru fratele meu, ar trebui sa lasam cei 14 ani de glorie ai Pantera sa ramana asa cum au fost.”

In momentul in care Anselmo a auzit aceste declaratii, acesta a inceput sa insiste asupra unei reuniuni. In cadrul concertului de la festivalul Rock on the Rage, unde colaborarea Anselmo/ Brown/ Wylde mentionata mai sus a avut loc, Anselmo a declarat unui reporter: „La finalul zilei cred ca ar trebui sa existe o intalnire intre mine, Rex si Vince, si cred ca ar trebui sa reusesc sa ma inteleg cu Vinnie, sa ajungem la un acord, inainte ca orice altceva sa se intample. Altfel, cred ca… Vocea mea interioara imi spune: ’Generatia asta o merita. Hai s-o facem.’ Iar mai apoi cealalta voce, mai rezervata, imi spune: ’Stii ce, omule? Legendele sunt legende. Mai bine am lasa-o-n pace sa fie parte a istoriei si a ce mai vrei.’ ”

Acesta a mai adaugat ca: „Daca ar fi sa avem parte de o prezentare cum trebuie, de genul, OK, Pantera s-au reintors, Zakk e la chitara, acela ar fi un sentiment nemaipomenit. Ar fi extraordinar. M-as duce la razboi. As fi in cea mai buna forma posibila.”

Chiar daca Vinnie Paul l-a zgandarit pe Wylde in urma cu cativa ani cu privire la aceasta idee, iar Anselmo si-a oferit sustinerea pentru aceasta idee, se pare ca bateristul s-a cam razgandit. Intr-un nou interviu, Vinnie Paul a declarat ca: „Daca ai fi avut o fosta nevasta, si ar fi fost o despartire urata intre voi, cred ca nici macar nu ai mai vrea sa vorbesti cu ea. Cui ii pasa ca toti membrii familiei sau prietenii te indeamna sa ii dai buna ziua? Este alegerea ta pana la urma daca vrei sa o faci sau nu. Cred ca multa lume este egoista, spunand ca ’Oh, pai ar trebui sa te pupi cu Phil si sa va impacati si totul va fi bine. Iar mai apoi mergeti si il cooptati si pe Zakk si totul va fi minunat.’ Nu! Nu totul va fi bine.”

In ciuda ipostazelor diferite in care membrii trupei se afla, noi am dori sa va aflam parerea. Ce credeti, ati vedea posibil un turneu de reuniune Pantera alaturi de Zakk Wylde? Ar fi acesta din urma un inlocuitor bun al celebrului Dimebag? Sau ar fi un sacrilegiu?

Asteptam cu interes raspunsurile voastre!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*