Preturi speciale la albumele Celelalte Cuvinte, la concertele de la Hard Rock Cafe si Fabrica

988 vizualizări

Cu ocazia dublului eveniment Celelalte Cuvinte, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, trupa a pregătit o surpriză specială fanilor.

Trupa va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon în club Fabrica, în data de 6 decembrie, urmând ca ziua următoare să lanseze mult așteptatul album live Trup și Suflet, la Hard Rock Cafe din București.

În cadrul acestor două concerte, atît ediția remasterizată a albumului Armaghedon, cât și CD-ul și DVD-ul live Trup și Suflet se vor putea cumpăra la prețuri speciale.

Astfel, Armaghedon va avea prețul promotional de 30 de lei, CD-ul Trup și Suflet va costa 35 lei, iar DVD-ul Trup și Suflet va putea fi cumpărat cu 45 de lei. Toate cele trei albume sunt ediții digipack, de colecție, cu bookleturi inserate.

Începând cu săptămâna viitoare, albumele în format fizic se vor putea cumpăra exclusiv pe www.bestmusic.ro/shop, la următoarele prețuri: Armaghedon – 35 lei, CD Trup și Suflet – 40 lei, DVD Trup și Suflet – 50 lei.

Albumele în format digital se vor găsi atât pe www.bestmusic.ro/shop, cât și pe iTunes, Google Music sau Amazon.

Reeditarea albumului Armaghedon, dar și lansarea albumului live acustic Trup și Suflet sunt primele proiecte realizate în exclusivitatea de către casa de discuri Bestmusic.

Până la concertele din weekend, Celelalte Cuvinte prezintă fanilor compoziția Printre oameni, în avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup și Sufllet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.

Videoclipul piesei poate fi urmărit accesând următorul link:

În data de 7 decembrie, la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte lansează DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupă și conține concertul acustic intitulat „Trup şi Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Albumul conține 13 piese și va fi lansat atât ca DVD, cât și ca CD audio.

Atmosfera de la Hard Rock Cafe va rămâne fidelă conceptului acustic Trup și Suflet, într-un eveniment special, plin de rafinament și eleganță.

De asemenea, cu o zi înainte, trupa va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon în club Fabrica, în cadrul unui concept de eveniment inedit pentru România: două concerte, în două locații diferite, în două zile consecutive, cu două teme diferite, ambele în București.

Concertul de la Fabrica va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi un concert „sângeros”, promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon, plus hiturile hard rock care au consacrat trupa, într-un eveniment dedicat laturii mai dure a trupei. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack.

6 decembrie – Club Fabrica – Aniversare 20 de ani de Armaghedon – bilete la 25 de lei in presale, 30 de lei la intrare

7 decembrie – Hard Rock Cafe – Lansare album Trup și Suflet Acustic Live  – bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) și 60 de lei cu loc la masa in fata scenei

Bilete pe www.iabilet.ro și în Magazinele Muzica, Uman, Senia și Perfect Tour

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*