Primal Fear – Castiga 3 invitatii impreuna cu meet & greet

Formatia Primal Fear revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Lansarea noului produs muzical va avea loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club.

Ralf Scheppers, solistul vocal al formatiei Primal Fear a declarat: „Nu am uitat de primirea calduroasa de care am avut parte data trecuta cand am cantat alaturi de Judas Priest, insa de data aceasta va fi un concert special fiindca noi vom fi headlineri si prezentam un material noi care suna excelent.”

In deschidere sunt invitate cateva formatii printre care si germanii de la Brainstorm.


Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/primalfear

Pagina de FACEBOOK a evenimentului poate fi accesata AICI.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati
, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:

65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

     O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia
AICI.


CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii (pentru o singura persoana)
impreuna cu o sesiune meet & greet cu formatia Primal Fear, premii oferite de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (organizatorii evenimentului), daca pana la data de 20 ianuarie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK a evenimentului, postezi un videoclip cu Primal Fear (ne spui si de ce ai ales aceasta piesa) si aduna cat mai multe LIKE-uri.

Data limita este 20 ianuarie 2012 iar castigatorii (cei care au acumulat cele mai multe LIKE-uri) vor fi anuntati in data de 21 ianuarie pe aceasta pagina. Daca sunt mai multi de 3 castigatori cu acelasi numar de like-uri organizatorii vor desemna castigatorii.
Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert.

Persoanele castigatoare sunt:

Warheart Alex – 127
Katta XD – 125
Alex Acky – 123

Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate. Acestea NU sunt transmisibile!
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*