Primele pregatiri pentru Maximum Rock Festival 2014

378 vizualizări

MAXIMUM ROCK FESTIVAL  2013 a insemnat un line-up de exceptie, o multime de activitati alternative – expozitii, workshopuri, targuri – si rockeri fericiti sa ia parte la singurul festival rock indoor din Romania, cel mai mare eveniment „greu” al toamnei.

Dupa o prima editie reusita, organizatorii festivalului sunt bucurosi sa anunte ca in 2014 show-ul revine la Bucuresti, cu noi planuri, nume si happeninguri! Perioada aleasa pentru editia 2014 a festivalului este 24 – 25 octombrie.

Daca la editia din 2013, organizatorii au oferit publicului, pe langa concerte deosebite, expozitii de biciclete chopper unicat, targuri de accesorii rock, un workshop de tobe inovator centrat pe conceptul „Drum Stage”, pentru editia din 2014 sunt pregatite noi surprize foarte interesante pentru participanti.

Promusic Events, Maximum Rock Magazin si Xlab Solutions, organizatorii evenimentului, multumesc partenerilor pentru sprijinul acordat si fanilor pentru participarea la editia din acest an si va asteapta in 2014 la MAXIMUM ROCK FESTIVAL , cel mai mare festival rock indoor al toamnei in Romania!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*