Primele trupe confirmate la Metal Crush Party

METAL CRUCH PARTU anunta primele trupe ce vor urca pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu, in zilele de 5, 6 si 7 Octombrie 2012.

WHITE WALLS – Fostii membri din Protest Urban si din Fortuneteller s-au unit in 2009 pentru a da nastere a ceea ce se cheama White Walls, o trupa constanteana ce practica un progressive metal adesea comparat cu sound-ul celor de la Tool, The Ocean, Protest the Hero, sau Textures. Celebritatea lor a prins un contur si mai solid atunci cand in 2010, White Walls a devenit castigatoarea Finalei Nationale Global Battle Of The Bands, clasandu-se ulterior pe locul 5 in topul mondial stabilit in finala concursului de la Kuala Lumpur, Malaezia. Dupa lansarea albumului de debut la Asiluum Records , intitulat Mad Man Circus, trupa a sustinut foarte multe concerte in tara cat si un turneu amplu in Europa, ceea ce a dus la consolidarea numelui si la castigarea unui numar mare de fani. in prezent, constantenii lucreaza la albumul cu numarul doi din cariera, foarte asteptat atat de presa de specialitate, cat si de simpatizanti.

http://whitewalls.ro/

KHORS – Trupa de origine ucraineana ce presteaza un black metal bazat pe tematici mistice, cosmice si pagane a debutat in 2005 cu un full-length la o casa de discuri din Ucraina, iar astazi activeaza la consacratul Candlelight Records. Aceasta s-a format cu un an mai devreme cand tobarul Khaoth (ex – Tessaract, ex – Hate Forest) s-a alaturat trupei. Khors a sustinut numeroase concerte in tara de provenienta, in Rusia, Belarus si in Moldova, urmand sa lanseze in prima parte a lunii septembrie al optulea material discografic, Wisdom of Centuries. Ucrainienii au mai impartit scena de-a lungul timpului cu trupe ca: Tessaract, Nokturnal Mortum, sau Fleshgore.


http://www.last.fm/music/Khors

AKRAL NECROSIS – in 2006 niste pasionati bucuresteni ai black metalului au intrat in sala de repetitii cu scopul de a crea monstrul numit Akral Necrosis, nume provenit din termenul medical din greaca veche pentru nevroza. Cu scena s-au imprietenit din 2007, iar de-atunci s-au facut remarcati prin energia puternica transmisa cu precizie in timpul show-urilor. Pandemic Dominion este primul album al trupei, material ce detine un sound de exceptie in randul release-urilor romanesti, iar piesa ce da titlul albumului este insotita de un videoclip realizat de Costin Chioreanu. Aceasta a fost si prima piesa a unei trupe romanesti inclusa intr-o compilatie lansata de celebra revista Terrorizer, Fresh Flesh aparuta intr-un numar al publicatiei din anul 2011.

http://www.myspace.com/acralnecrosis

ASHAENA – Moldovenii traditionali din Ashaena si-au construit ritmurile cu gandul la devotamentul pentru tara in care s-au nascut. Originari din Barlad, Ashaena si-au format un stil muzical infleuntat in cea mai mare parte de folclor, definindu-l ca pagan black metal. Primul album al formatiei a fost lansat in 2009 si se numeste Cei Nascuti din Pamant.