Red Hot Chili Peppers – Restrictii de circulatie si alte amanunte

Concertul RED HOT CHILI PEPPERS de la Bucuresti, ce va avea loc astazi 31 august 2012 la Arena Nationala, aduce cu sine si cateva restrictii de circulatie in zona, dupa cum anunta Politia Rutiera Bucuresti.

Politia rutiera recomanda spectatorilor sa vina la concert cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Traficul va fi restrictionat incepand cu ora 16:00 pe doua artere din zona: strada Maior Coravu intre soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion si Bulevardul Pierre de Coubertin intre strada Vatra Luminoasa si stadion.

„Recomandam utilizarea mijloacelor de transport public, in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare, iar celor care doresc sa foloseasca autoturismul pentru deplasarea la concert, le solicitam sa evite patrunderea cu acesta in perimetrul apropiat Arenei Nationale, optand pentru locuri de parcare indepartate”, arata Politia intr-un comunicat.

 

 

 

Reamintim ca, accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·        posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

·        posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

·        posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia Harta-acces RHCP Arena-Nati

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*