Crossing Eternity pleacă într-un nou turneu european alături de Evergrey

Formația CROSSING ETERNITY (Manu Savu – leader / chitară, Gabriel Nicholas – voce, Uffe Tillman – tobe, Johann Hentz – bass, Judit Toth – claviaturi) a anunțat cîteva noi concerte în Itaia și Croația, evenimente ce sunt incluse în următorul turneu de promovare al primului material discografic intitulat „Rising World” și care se vor desfașura în Europa, în luna aprilie 2018, în compania suedezilor de la Evergrey. Lista concertelor este disponibilă aici.

În acest moment Crossing Eternity se află într-un turneu de 18 concerte prin Europa alături de SIRENIA, iar câteva filmări  (phone capture) sunt disponibile mai jos:

Hello our immortals dragons! Last night in Goes – Netherlands another epic show! Let’s taste a bit!:) – (phone capture)Today we continue “The Rising World madness European Tour in Hengelo Netherlands!Let the Metal Gods be with you!#crossingeternity #TheRisingWorldEuropeanTour #metaltour #heavymetal #powermetal #symphonicmetal #TheRisingWorldAlbum #rockshotrecords #maximumrock #sirenia #elyose #alight

Geplaatst door Crossing Eternity op Zaterdag 2 maart 2019

Hello our immortals! A good thought from us – live from last night in Copenhagen (phone capture)#crossingeternity #metaltour #TheRisingWorldEuropeanTour #powermetal #symphonicmetal

Geplaatst door Crossing Eternity op Woensdag 27 februari 2019

Fondată în 2017, Crossing Eternity reunește muzicieni extrem de talentați și de experimentați, cu peste 25-30 de ani de activitate în spate. Solistul „Guriță” Nicolau a cântat cu Kripton, chitaristul Manu Savu a fost membru Iris, Voltaj 88, bateristul Uffe Tillman a cântat cu Desire și Eternity’s End, iar basistul Johann Hentz a colaborat cu trupele Truda și Vespera.

Încă de la debutul din vara acestui an, cu albumul „Rising World”, membrii trupei au aspirat la un sound organic și old school, indiferent față de tentația supraproducției. Aventura lor a început în vara anului 2017, când Manu, chitaristul trupei, a intrat în studio doar cu viziunea unei noi trupe și cu multe idei pentru melodii de pus în aplicare. Restul membrilor s-au alăturat pe parcurs.

Albumul „Rising World” amestecă elemente moderne din metal cu bucăți psihedelice care poartă ascultătorii către puritatea rock-ului anilor ’70. Materialul discographic reunește 13 melodii epice, extrem de variate din punct de vedere al compoziției și al, arnjamentului, care i-au pus la grea încercare pe artiști. Versurile spun povestea unor alte lumi și a unei călătorii spirituale în colțuri încă nevăzute și neumblate ale universului, sau chiar ale unor personaje magice, din basme. Nevoia de fantastic și de fabulos i-a împins pe muzicieni să pună în muzică tot ce e nevoie ca să ne potolească setea de magie. După cum spune chitaristul – „Există magie adevărată în lumea asta! Sufletul ne-o cere! Trebuie să ne ascultăm sufletul cu iubire și curaj, iar ce vom  găsi acolo va fi transpus și-n lumea de afară.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*