Probleme cu groupies, Manson? Afla pe cine vrea sa dea in judecata artistul

Chiar daca a fi rockstar inseamna sa ai o multime de privilegii, exista si cateva dezavantaje notabile: de exemplu, numarul mare de groupies descreierate care si-ar vinde sufletul diavolului pentru o relatie cu o vedeta.

Este si cazul lui Seraphim Ward, o actrita din SUA care pretindea anul trecut ca este logodnica lui Marilyn Manson. La momentul respectiv, purtatorii de cuvant ai rockerului au emis un comunicat oficial in care au negat legatura dintre clientul lor si Ward.

Marilyn Manson nu este implicat in niciun fel de relatie cu Seraphim Ward. Mai mult, el nu o cunoaste personal pe aceasta„, au spus reprezentantii muzicianului.

Se pare ca Ward a facut declaratii referitoare la orientarile ideologice ale lui Manson, acuzandu-l pe acesta de nazism.

Purtatorii de cuvant ai artistului au amenintat-o pe actrita ca, daca nu isi cere public scuze si nu pune capat zvonurilor, va fi data in judecata.

Femeia s-a sesizat rapid si a negat ca ar fi lansat zvonurile referitoare la logodna, invinuindu-l pe fostul ei publicist pentru declansarea acestui scandal.

Ea a emis un comunicat de presa in care isi sustine nevinovatia si declara ca, de fapt, Manson vrea sa se razbune pe ea pentru niste afirmatii facute de actrita cu privire la conflictul dintre rocker si fostul sau clapar, Stephen Bier Jr, cu care Seraphim a avut intr-adevar o relatie in trecut.

Manson vrea sa se razbune pe mine pentru faptul ca am spus ca si-a pierdut locuinta din cauza procesului pe care l-a avut cu Stephen„, marturiseste Seraphim.

Marilyn-Manson-Seraphim-Ward

Sa nu-ti faci niciodata treaba cu groupies!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*