Probleme de rockstar: afla cu ce il sicaneaza fosta sotie pe Ronnie Wood (Rolling Stones)

Ronnie Wood, basistul formatiei ROLLING STONES are niste probleme personale mai degraba comice. Fosta sotie a acestuia, Jo Wood, s-a hotarat sa-i vanda lucrurile.

Jo a divortat de Ronnie, cu care a fost casatorita timp de 24 de ani, din cauza aventurii pe care acesta a avut-o cu Ekaterina Ivanova, o chelnerita rusoaica in varsta de 20 de ani.

La trei ani dupa despartirea lor (divortul a fost pronuntat in 2008), Jo, fost model de meserie, a organizat o licitatie cu casa Jullien’s Auctions din Beverly Hills, pentru a scapa de lucrurile fostului ei sot.

La auzul vestii ca vor fi date spre vanzare o serie de articole foarte valoroase, ca, de exemplu, portretele lui Eric Clapton si Bob Dylan, pictate de el insusi, Ronnie s-a infuriat.

Intre piesele scoase la licitatie se numara si o harpa, un pat mare, o soba si articole de imbracaminte purtate de membrii The Rolling Stones.

Jo l-a intrebat acum ceva timp pe Ronnie daca vrea sa faca o licitatie pentru a vinde niste obiecte. El a refuzat vehement. Ronnie este socat si dezamagit ca lumea crede ca licitatia organizata de Jo a fost facuta cu acordul lui. Nu este adevarat. A fost uimit sa afle ca unele din obiectele scoase la licitatie ii apartin lui. Nu sunt ale lui Jo, ca ea sa dispuna astfel de ele”, au declarat purtatorii de cuvant ai muzicianului.

Reprezentantii lui Jo Wood au ripostat repede:

Este licitatia lui Jo si include obiecte care i-au revenit ei ca urmare a divortului. A tinut totul la ea timp de 3 ani, dar nu le mai poate pastra. Ronnie a fost anuntat„, au spus acestia.

Ei, ce sa facem…You win some, you lose some, ol’ buddy, ol’ pal, ol’ friend.

Intre timp, formatia Rolling Stones a confirmat ca documentarul lor, „Crossfire Hurricane”, va fi difuzat in 250 de cinematografe din Marea Britanie pe data de 18 octombrie 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*