Accept se conecteaza cu fanii adevarati prin Mobile Backstage

Formatia germana de heavy metal ACCEPT lanseaza o noua comunitate a fanilor pe Mobile Backstage pentru a fi alaturi de fanii adevarati. Accept Mobile Backstage este o comunitate pentru cei mai loiali fani ai trupei. Permite atat formatiei, cat si fanilor, sa interactioneze si sa impartaseasca experientele intr-un mediu intim si personal, departe de agitatia altor retele de socializare. Fanii pot posta continut, trimite mesaje intre ei, cauta concerte, asculta muzica si cumpara piese si bilete. Folosind Mobile Backstage, Accept va putea deschide un dialog cu fanii construind astfel o comunitate dinamica si puternica.
Accept Mobile Backstage este disponibila pe iPhone, Android, Facebook si site-ul oficial.
Inscrie-te la Accept Mobile Backstage AICI.
Mobile Backstage este un serviciu de gestionare a relatiei dintre fani si trupa. Usor accesibil pe web, Facebook si dispozitive mobile, Mobile Backstage ia viata oriunde sunt fani si consolideaza cel mai important lucru din viata artistilor — nucleul bazei de sustinatori.
Accept va ajunge in Romania pe 21 octombrie in Chaos (fostul Jukebox) pentru un concert de promovare a ultimului material discografic numit „Stalingrad”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*