Prophets of Rage se destramă în urma reuniunii Rage Against The Machine

Supergrupul Prophets of Rage a anunțat că va înceta activitatea odată cu reuniunea Rage Against The Machine, cam trei sferturi din membri fiind aceiași, alături de Chuck D și DJ Lord (Public Enemy) și B-Real (Cypress Hill), care speră că a lăsat o impresie bună și crede că a fost amuzant atât cât a durat.

Pe contul său de instagram, B-Real spune: Vreau să mulțumesc fanilor care au sprijinit Prophets Of Rage în tot acest timp. A fost o onoare să cânt pe tot felul de scene și pentru oameni de toate vârstele cu oamenii ăștia (trupa). A fost o perioadă minunată și avem amintiri mișto în atât de puțin timp. Să cânt alături de Chuck și Tom a fost minunat și e puțin spus. A fost amuzant atât cât a durat și sper că am lăsat o impresie bună și că muzica a fost o sursă de inspirație pentru cine a avut nevoie. Asta a fost intenția care ne-a adus împreună.

Format din B-Real, Chuck D, Tom Morello (RATM), Tim Commerford (RATM), DJ Lord și Brad Wilk (RATM), proiectul Prophets Of Rage a luat naștere în 2016 și un singur album de studio a fost lansat în 2017 via Fantasy Records, conținând 12 piese. În 2016 au lansat și un EP, „The Party’s Over”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*