Protestatarii anti-Metallica: „Dam sansa trupei sa-si schimbe parerea cu privire la vanatoare”

246 vizualizări

Vesti noi despre campania online pornita pentru a interzice concertul formatiei METALLICA la editia de anul acesta a Festivalului Glastonbury.

Un purtator de cuvant al grupului responsabil pentru pornirea petitiei „Remove Metallica from Glastonbury Festival for their Support of Bear Hunting” – despre care puteti afla mai multe AICI – a facut publice motivele pentru care mai multi oameni s-au solidarizat impotriva trupei americane.

Nu avem nimic personal cu Metallica, asa cum s-a speculat. Suntem impotriva vanatorii de prada mare, care nu este facuta cu scopul hranirii, sau al supravietuirii. Carnea de urs poate fi mancata, dar rareori se intampla sa fie. Nu este vorba nici macar despre vanatoare cu scopul conservarii, asa cum se face promovarea. De regula, ursul brun Kodiak este vanat prin mijloace foarte crude, nu prin impuscarea cu armament performant. Uneori, este implicat chiar arcul, ceea ce produce o suferinta imensa animalului. Pentru multi oameni, insasi ideea vanatorii este grotesca. Impartim aceasta planeta cu alte fiinte vii si este datoria noastra sa le protejam. Repet, nu avem nimic personal cu formatia Metallica. As fi procedat la fel in cazul oricarei alte trupe. Apreciez enorm munca lui James, dar nu pot sa las atitudinea sa sa treaca neobservata. Trebuie sa sustinem aceasta cauza„, a declarat purtatorul de cuvant, care a mai punctat si faptul ca aceasta este sansa trupei sa isi schimbe viziunea asupra vanatorii.

Cu toate acestea, organizatorii Glastonbury nu par sa fie prea afectati, deoarece Metallica inca se afla pe bill-ul fest-ului, si va sustine concertul sambata aceasta, pe data de 7 iunie 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*