Queen – A Night in Bohemia, un concert rock legendar pe marele ecran la Happy Cinema București

463 vizualizări

Comunicat de presă

Happy Cinema București  invită fanii genului rock la Queen – A Night in Bohemia, pe 14 aprilie, la ora 18:00.

În ajunul Crăciunului din 1975, Queen a susținut un concert impresionant la Hammersmith Odeon, ultimul din turneul de promovare al albumului A Night at the Opera, care a înregistrat un succes enorm. Acest concert care celebra un an de succes pentru trupa Queen a fost filmat pentru BBC și ajunge acum cu sunet remasterizat 5.1 pe marele ecran, la Happy Cinema. Concertul conține hit-uri ca Now Im Here sau Killer Queen, dar și primul live al piesei arhicunoscute Bohemian Rhapsody.

Queen – A Night in Bohemia cuprinde și fragmente de arhivă care documentează povestea formației de la începuturile ei ca trupă în proces de afirmare, care concerta în baruri și campusuri studentești până la momentele de succes fulminant. Interviuri cu trupa, primul video cu formația Queen și fragmente de la înregistrările Bohemian Rhapsody, toate cuprinse într-o poveste-concert despre începuturile trupei Queen spusă chiar de membrii ei.

„Acest concert a fost foarte special pentru că a fost pentru prima dată când un show de-al nostru s-a difuzat în întregime live la TV. După multă muncă de restaurare și după transferul în digital, calitatea este uimitoare, Și energia pe care o aveam atunci este transmisă cu forță. ”( Brian May – Queen)

Filmul-concert rulează în versiunea originală, nesubtitrat.

Proiecție unică! Biletele costă 26 de lei și pot fi achiziționate de la Happy Cinema Bucuresti sau online de aici: https://www.happycinema.ro/queen-a-night-in-bohemia/

Happy Cinema  București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*