Randy Blythe: „Sunt un om nevinovat, dar sunt si foarte trist”

175 vizualizări

Fanii LAMB OF GOD stau cu sufletul la gura pentru ca Randy Blythe, vocalistul formatiei, este judecat pentru omor din culpa in Cehia. Artistul este invinuit ca a pricinuit moartea unui fan, Daniel Nosek, care ar fi fost aruncat de pe scena de Randy in timpul concertului acestuia din Praga.

Ca urmare a declaratiilor contradictorii aparute in presa in ultimele zile, muzicianul a postat pe pagina sa de Instagram o scrisoare deschisa catre fani, in care lamureste cateva aspecte referitoare la incercarile prin care trece in momentul de fata.

Am citit o gramada de texte referitoare la evolutia cazului meu si, credeti-ma, foarte multe informatii sunt incorecte. Am auzit ca foarte multi oameni vorbesc urat despre Cehia. Nu trebuie sa faceti asemenea lucruri. Cazul meu este unul foarte trist, dar nu este un motiv sa va luati de oameni pe care nu ii cunoasteti. Nu am niciun motiv sa fiu furios pe cehi. Un fan al formatiei mele a murit – de ce as fi tocmai eu cel nervos? Sunt un om NEVINOVAT, dar sunt si un om foarte trist. Sa nu fi trist intr-o asemenea situatie ar fi inuman, dar furios? In niciun caz„, a scris Blythe.

Muzicianul a continuat prin a le arata fanilor o fotografie cu o familie din Cehia, spunandu-le acestora ca lucrurile sunt la fel peste tot in lume, incurajandu-i sa fie toleranti.

Parintii lui Nosek cer daune in valoare de 530.000 de dolari. Blythe a fost incarcerat timp de 5 saptamani in vara lui 2012, dupa care a fost eliberat contra sumei de 400.000 de dolari. Randy a parasit atunci Cehia, dar a promis ca se va intoarce in tara pentru a fi judecat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*