RoadkillSoda concertează la Los Almiros Festival

522 vizualizări

In luna august, formația RoadkillSoda va fi prezentă la cea de a 6-a editie a festivalului Los Almiros, in Grecia, alaturi de One Hour Before The Trip, Brant Bjork, 1000mods, Βέβηλος, Naxatras, Despite Everything, Dendrites, Tullamore Duo, KADAVAR, Planet of Zeus, The Offenders, Mr. Highway Band, Stixoima, Lost Apes si ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks)!

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011 iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

RoadkillSoda@Los Almiros Festival 2017

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta stoner rock-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri  care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. Combinatia perfecta care iti ridica starea doar ca sa te izbeasca la urmatorul riff.

Trei albume mai tarziu, si odata cu schimbarea membrilor, respectiv la voce si la tobe, RoadkillSoda a iesit la suprafata cu multe de oferit: clipuri noi, turnee in afara, multe concerte locale, un album acustic si recenzii (pe) bune de peste hotare, unde scena chiar misca. Si partea cea mai buna? Urmeaza un album electric mult asteptat.

https://roadkillsoda.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/RoadkillSoda/videos
www.facebook.com/RoadKillSoda
https://www.instagram.com/roadkillsoda/

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*