Rob Trujillo (Metallica) isi descrie colegii de formatie! Afla ce parere are basistul despre trupeti

470 vizualizări

Intr-un interviu recent cu presa din Argentina, basistul formatiei METALLICA, Robert Trujillo, si-a descris colegii de trupa.

„Fiecare e minunat in felul sau caracteristic. Sunt foarte diferiti si datorita acestui fapt lucrurile sunt interesante in Metallica”, a spus Rob.

„Ai de-a face cu un tobosar european care este foarte liber in gandire si extrem de inteligent. Are o mentalitate diferita de a noastra, datorita felului in care a fost crescut si a educatiei”, a declarat Rob despre Lars Ulrich.

„James Hetfield este talentul muzical al trupei si, in acelasi timp, are o personalitate foarte sensibila. Este puternic la exterior, este loial si este plin de forta. Am invatat foarte multe de la el, ca om, dar si ca muzician”, a continuat basistul.

„Kirk Hammet face yoga de doua ori pe zi, merge la surf si mediteaza. Nu mananca deloc carne rosie…Este un tip foarte prietenos cu mediul”, crede Robert despre chitaristul Metallica.

„Niciunul dintre noi nu este perfect in viata personala dar ne straduim sa fim grozavi la capitolul muzica. Este ce este. Radem de noi, cateodata. Uneori este cool, alteori este foarte rau. Ideea este sa faci ce poti”, a punctat Trujillo.

Care este membrul tau Metallica preferat?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*