Rock-ul renaste cu Cristi Minculescu si Nutu Olteanu

498 vizualizări

Pe 1 Noiembrie, la Arenele Romane, in „dialogul generatiilor” cu Trooper.

Dupa despartirea de colegii de trupa, regasirea lui Cristi Minculescu cu Nutu Olteanu, fondatorul (si cel care a dat numele) trupei IRIS a adus un suflu nou miscarii rock din tara noastra. Oriunde ar avea loc, in cluburi , in sali de spectacole sau in aer liber, concertele lor entuziasmeaza publicul atat prin calitatea prestatiei artistice in sine, cat si prin energia pe care o emana, reusind sa declanseze si sa intretina o stare specifica, numita – pur si simplu – ROCK! 

Repertoriul lor se bazeaza, in esenta, pe clasicele piese care au lansat si impus numele IRIS: „Doar pentru voi”, „Cei ce vor fi”, „Trenul fara nas”, „Pe ape”, „Strada ta”, „Noaptea” etc., trece prin cateva creatii standard ale rock-ului universal, re-interpretate in semn de omagiu adus unor colosi ca: Rolling Stones, Led Zeppelin, Whitesnake sau AC/DC, pentru a ajunge la cantece noi, care vor fi incluse pe discul in pregatire.

„Vom veni (Ne-am intors)” sau „Nopti (de vis)” sunt doar doua dintre titlurile care marcheaza o veritabila renastere a rock-ului „old school”, spre bucuria mai multor generatii. Nu o sa lipseasca nici piese interpretate vocal de Nutu, dar nici relaxanta varianta „Strada ta (de vara)” si, probabil, nici „Lumi (paralele)”, intr-un exceptional duet al celor mai bune voci din Romania (Cristi Minculescu si Paula Seling). Cateva secvente din album au fost recent lansate pe youtube:

Publicul amator de muzica de cea mai buna calitate va avea ocazia sa participe la „Dialogul generatiilor rock” in care se vor confrunta pe aceeasi scena CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPER GRUP – featuring Ken Sundberg & Anders Diephuis (Suedia) cu ceva mai tinerii TROOPER, care isi vor prezenta, la randul lor, creatii mai vechi si mai noi. Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie la Arenele Romane si va reprezenta, in acelasi timp, o avanpremiera a discului al carui continut se defintiveaza in studio chiar in aceasta perioada.

Cristi se afla in cea mai buna forma vocala, ca – de altfel – si fizica si psihica, in general, pregatind, in paralel, o surpriza frumoasa fanilor sai de toate varstele. Cei prezenti la concertul din 1 noiembrie vor fi primii care vor afla despre ce este vorba.

Cristi MinculescuPagina Oficiala

Cristi Minculescu & Nutu OlteanuSuper Grup

Fundatia Phoenix


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*