Olympus Moons sunt invitații celor de la Trooper în cadrul evenimentului „De la începuturi”

Olympus Mons
123 vizualizări

Comunicat de presă
În data de 24 octombrie 2020 TROOPER va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, ziua marcând 25 de ani de la înființarea formației. „De la începuturi” va include cele mai iubite piese Trooper. În cadrul evenimentului, fanii vor putea asculta în premieră viitorul single al formației, o piesă de peste 18 minute.

Invitații celor de la TROOPER sunt OLYMPUS MONS. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească. Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.

Trupa de doom metal, Olympus Mons –OM – a fost lansată în 2018 de către membrii fondatori Victor (voce), Cristi (chitară), Alex (chitară bass), Cristian (tobe) și Antonia (clape). Dovadă a puternicii chimii muzicale ce îi leagă, drumul până la compoziție a fost scurt, în doar câteva luni trupa avand deja finisate 7 piese. Olympus Mons a lansat primul video oficial în decembrie 2019 pentru piesa “The Heavens Below”, urmat în februarie anul acesta de  “Darkness Takes Over”. Formația aduce un sunet proaspăt în industria de doom metal autohtonă, cu piese noi care vorbesc profund despre experiențele personale ale membrilor trupei și își propun să aibă un impact emoțional puternic asupra publicului lor.

Coiotu’ a declarat: „Olympus Mons este una dintre cele mai interesante trupe tinere. Ne bucurăm mult să îi avem alături de noi în acest moment frumos al carierei. Ne leagă multe lucruri de acești muzicieni și suntem siguri că vor avea un traseu bestial în scena muzicală. Ne plac oamenii care scriu muzică fix așa cum simt. Fără să caute artificii, fără să încerce să fie la modă, fără povești. Suflet și atât! (…) În acest an ne doream să organizăm un concert uriaș prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne mai permite acest lucru. Cu toate astea, nu ne putem preface că nu avem ceva de sărbătorit. Așa că am vrut neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de povești strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toți oamenii minunați care de atâția ani ne zâmbesc din fața scenei.”

Prețul unui bilet este de 50 de lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

TROOPER
Facebook – https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site – www.trooper.ro 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nQoVVNwutGfczOpMK7HTd?si=F5EkzmKGRc2hEpwl6h-6ng
Pagina eveniment – https://www.facebook.com/events/345187550173279/
Instagram – https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA

OLYMPUS MONS
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2Erg_ODSJI5h9Zi3U3k0tQ?reload=9&fbclid=IwAR2OxmVcXkAsX5geoWOY8rByDQXH9vSRZ_rukL_71O5hurEFQ6lezCE7YWs 
Facebook: https://www.facebook.com/olympusmonsofficialband/
Instagram: https://www.instagram.com/olympusmonsdoommetal/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5Y9v16EOsnlEtMcU6zI6UB


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*