Rock Wheel Festival se apropie cu pasi repezi!

Distractia moto incepe pe Aerodromul Comana, in perioada 27-29 septembrie 2013.

Prima editie a festivalului moto Rock Wheel va avea loc in perioada 27-29 septembrie, pe Aerodromul Comana.

Motociclistii din intreaga tara (si nu numai) sunt asteptati la distractie, indiferent de genul de motocicleta sau de nivelul de experienta.

OBIECTIVE

Printre temele principale ale festivalului Rock Wheel se afla inlesnirea contactului incepatorilor cu lumea moto si imbunatatirea sigurantei rutiere si a responsabilitatii sociale.

ACTIVITATI

Se vor organiza concursuri, in care cei care doresc isi vor putea etala abilitatile de pilotaj pe motocicleta personala – mers incet, slalom, burnout si skandenberg moto. Si motocicletele devin vedetele in concursurile care premiaza cea mai frumoasa si cea mai zgomotoasa motocicleta. Pentru concursurile de burnout si zgomot, firme specializate vor asigura pneuri adecvate si masuratori sonometrice, iar Scoala de Soferi TEO va supraveghea si arbitra.

Spectacolul va fi asigurat de demonstratiile de stunt riding si motocros, efectuate de specialisti ai acestor discipline. Fiecare din motociclistii cu renume care vor face demonstratii, vor lua cuvantul si le vor transmite participantilor la eveniment mesajele: Strada nu e circuit! Prioritatea nu este optionala! Tine farul aprins! si multe altele. Mesaje sustinute de prezenta Politiei Rutiere Romane.

Atat sambata, cat si duminica Asociatia React va tine cursuri de prim ajutor, deosebit de utile pentru motociclisti, unde participantii vor primi explicatii detaliate de la personal calificat si vor putea exersa tehnici si manevre care le-ar putea salva viata atat lor, cat si colegilor de drum.

In prima parte a zilei de sambata, motociclistii sunt asteptati sa doneze sange in scopuri caritabile. Recoltarile vor fi facute de Asociatia React, care va aduce la fata locului un car mobil de recoltare de ultima generatie.

Asociatia Complex Care le va oferi motociclistilor masaje terapuetice, kineto terapie si fizio terapie, precum si cursuri de miscare corecta si de igiena miscarii.
De asemenea, se va organiza o licitatie cu scop caritabil. Vor fi licitate tricouri pictate manual cu teme moto, iar suma stransa va fi donata unor cazuri speciale de copii bolnavi.

Pe intreg parcursul festivalului, motociclistii prezenti vor putea profita de ofertele distribuitorilor de echipamente, accesorii si consumabile moto, precum si ale atelierelor de service moto, in zona de expozitie.

Concursuri:

· Indemanare
· Burnout
· Zgomot
· Skandenberg moto
· Enduro
· Cea mai frumoasa motocicleta

Alte activitati:

· Donare de sange
· Prim ajutor – cursuri
· Miscare – cursuri
· Zboruri de agrement cu motodeltaplan
· Bricolaj – workshop si concurs cu premii
· Airsoft – spatiu de tir si tombola
· Licitatie caritabila de tricouri pictate manual

LINEUP

Sambata seara distractia va fi asigurata de concerte ale formatiilor consacrate deja in randul motociclistilor:

· Changing Skins
· First Division
· 9,7 Richter
· Negativ
· S.I.T.A.
· Halo.

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Incepatori si woobicha.ro, se va desfasura intr-un spatiu de 18.000 metri patrati, cu loc pentru parcare si campare, zona de concursuri si demonstratii, prezentare si vanzare de echipamente si accesorii, baruri, mese, scena si dans.

Asociatia Moto Incepatori asteapta toti motociclistii actuali sau viitori pe Aerodromul Comana, in perioada 27-29 septembrie!

Rock Wheel Moto Festival – Eveniment creat de Asociatia Moto Incepatori (www.motoincepatori.ro) si Woobicha (www.woobicha.ro), in parteneriat cu Clubul Sportiv Moto Fly si sprijinul Primariei Comana, sustinut de Mymoto.ro.

Pentru detalii, puteti vizita paginile web

www.motoincepatori.ro
www.rockwheelfestival.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*