Romeo Must Die – Hardships in Season

  „Hardships in season” marcheaza debutul discografic al trupei britanice ROMEO MUST DIE. Doi dintre membrii acestei gasti, Adam (voce) si Ben (bas), au deja in spate o lunga cariera cu formatia de hardcore Stampin' Ground (1996-2003). RMD isi propun sa agate cati mai multi rockeri cu un stil pe care ei il considera foarte pop: murder pop.
  Inregistrat si produs de catre Scott Atkins (fost chitarist in Stampin' Ground) in studiourile Grindstone pe parcurusl anului 2010, materialul se bazeaza pe doua pietre fundamentale: thrash si hardcore. Astfel este foarte putin probabil ca britanicii sa gaseasca un numar mare de adepti, intrucat numarul trupelor ce se folosesc de aceste doua stiluri pentru a crea un produs este foarte mare. Rezultatul muzical este unul greoi, greu de digerat pentru multi ascultatori si monoton in cea mai mare parte.
  Interpretarea instrumentistilor este fara cusur, dar riff-urile de chitara nu ies in evidenta cu ceva deosebit. Liniile vocale, in totalitate de growling, nu lasa nici o amintire ascultatorlui. Brutale, rapide, piesele curg una dupa cealalta pana la numarul 13, un outro atmosferic. Nu exista mari diferente intre piese, toate fiind abordate din aceeasi perspectiva. Cred ca Romeo Must Die au un as in maneca rezervat concertelor unde ceva mai mult decat ceea ce se intample pe disc are loc. Acest gen abordat poate fii foarte antrenant in cadrul unor festivale sau manifestari de gen in cluburi unde foarte multi tineri isi pot elibera energiile acumulate.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: martie 2011
Lable: Romeo Recordings/The Noise Cartel
Disponibil in Romania:
www.romeomustdie.co.uk

Tracklisting:
1. Hardships in season
2. Let them hate
3. Time… the great vivisector
4. Survivors club
5. Better off dead
6. 15 minutes of shame
7. The fall of man
8. Slow motion catastrophe'
9. Breathing fire
10. The rust of life
11. Narcissist
12. All life ends in failure
13. New beginnings

Romeo Must Die:
Adam Frakes-Sime – voce
Ben Frost – bas
Aaron Darling – chitara
Paul Fletcher – chitara
Will Romain – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*