Sabaton lansează cele două trailere ale albumului „The Last Stand”

Sabaton
237 vizualizări

Mari surprize pentru fanii metaliștilor suedezi de la SABATON: după anunțarea concertelor din turneul lor european din 2017 în care este inclusă și România, iată că au fost lansate pe internet și cele două trailere oficiale ale noului album „The Last Stand”, ce va fi disponibil  începând cu data de 19 august.

Înfățișând mai mulți soldați din diferite timpuri ale istoriei, gata pregătiți pentru război, coperta albumului a fost creată de Peter Sallai și este un preview pentru doar o mică parte a subiectelor ce se regăsesc în conținutul melodiilor din album: „Întotdeauna am avut o mulțime de idei pentru albume. Având în vedere faptul că sunt diferite perspective asupra războiului, nu avem cum să rămânem niciodată fără idei. Am simțit că „The Last Stand” este un album perfect pentru Sabaton. E ceva ce ne-am dorit foarte mult. „Heros” este o temă perfectă, însă nici „The Last Stand” nu se lasă mai prejos”, declară  Par Sundstrom, basistul trupei.

Albumul conține două trailere și arată cam așa:

SABATON va susține un nou concert în România la Arenele Romane, în data de 11 martie 2017, alături de celebra trupă germană ACCEPT.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*