Scars of a Story a lansat videoclipul piesei „Mask Of Disgrace”

1.093 vizualizări

Dacă ești din Cluj și pasionat de muzica metal, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată despre trupa SCARS OF A STORY. Membrii trupei au lansat videoclipul piesei “Mask Of Disgrace”, piesă ce face parte din albumul intitulat “Behind Your So Called Comforts”.

Albumul a fost lansat anul trecut în iunie, iar membrii trupei susțin că “Mask of Disgrace” este o piesă specială pentru ei, motiv pentru care s-au hotarat sa filmeze acest videoclip. Filmat într-un loc plin de istorie, unde simți că totul are viață desi este abandonat, clipul ne lasă să vedem mesajul piesei printr-un filtru aparte. Videoclipul a fost filmat de către Andrei Ungureanu și montat de către Marieta Manolache.

Trupa “Scars of a Story” a fost înființată în anul 2011. Ideea a pornit de la cei doi chitariști, Vlad și Peter, care pun bazele primelor compoziții,ulterior alăturându-se acestor idei Dani (bas), Bitza (voce) și Cristi (tobe), care părăsește trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi. Punctul comun al celor 5 membrii este dorința de a aduce ceva nou scenei underground din Cluj-Napoca. Genul abordat este  New age metal, Metalcore, Post Hardcore.

Pe membrii trupei “Scars of a Story” o să îi puteți vedea în curând într-un turneu de promovare a albumului.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*