Scott Stapp debutează în lumea filmului cu un rol inedit

100 vizualizări

Fanii formației Creed vor fi încântați să afle că idolul lor, vocalistul Scott Stapp, își face debutul în lumea cinematografiei cu un rol excepțional.

Muzicianul, devenit actor, îl va interpreta pe Frank Sinatra într-un film biografic despre președintele american Ronald Reagan. Producția se numește chiar „Reagan” și este regizată de Sean McNamara, care a făcut câteva declarații laudative despre Stapp.

Suntem onorați să îl avem pe Scott în filmul nostru. Scott este renumit pentru prestațiile sale energice și expansive, așa că a fost fascinant să îl văd schimbându-se pentru a înfățișa carisma reținută a lui Sinatra.”, a explicat McNamara.

Cât despre Scott, acesta a acceptat cu entuziasm propunerea regizorului.

Am fost foarte emoționat când am auzit că mă voi alătura castului și m-au impresionat extrem de tare munca asiduă, atenția la detalii și stilul filmului. Să-l joc pe Sinatra a fost un exercițiu de stăpânire de sine. Avea acest stil oțeliu și distins. Izbutea să preia controlul îndată ce intra într-o încăpere.”, a mărturisit Stapp despre rol.

Cât despre colegii de platou ai muzicianului, aceștia sunt Dennis Quaid, Mena Suvari, Kevin Dillon și Jon Voight. „Reagan” va fi lansat în cursul lui 2021, ca urmare a unei pauze luate de la filmări, din cauza pandemiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*