Scott Weiland: „Nu sunt suparat pe Chester de la Linkin Park”

141 vizualizări

Scott Weiland, unul dintre cei mai controversati solisti rock ai ultimilor ani, a facut o declaratie de bun-simt intr-o perioada in care toata lumea il blameaza.

Il stiu pe Chester Bennington (Linkin Park) de foarte multi ani. Am fost chiar apropiati in timpul turneului ‘Family Values’. Nu cred ca el a acceptat sa ma inlocuiasca in Stone Temple Pilots intr-un mod rautacios”, a declarat Weiland, referindu-se la faptul ca Bennington a fost cooptat ca inlocuitor al lui Weiland in STP.

Cat despre fratii DeLeo, artistul nu este la fel de incantat.

Pot sa fie foarte persuasivi cand vor. Adica sa arunci un om din trupa pe care a fondat-o este dovada de…tarie de caracter„, a declarat, ironic, Weiland, pentru Blabbermouth.net.

Ajungi intr-un moment in viata ta cand iti scade drastic nivelul de toleranta pentru rah*turi. Nu a fost o decizie pur muzicala si nici macar una de business. A fost o decizie luata de dragul calitatii vietii in formatie. De fapt despre asta este vorba. Scott trebuia sa plece„, a declarat Robert DeLeo, referitor la situatia din STP (mai multe informatii AICI).

Se pare ca personalitatea dificila a lui Weiland a facut ca el sa fie concediat si din Velvet Revolver.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*