White Walls adreseaza multumiri fanilor si ofera detalii despre noul disc

445 vizualizări

Pentru WHITE WALLS, „Rock the City” 2013 a fost o reusita datorita fanilor, care au fost prezenti in numar mare in ciuda caldurii, dar si datorita felului in care trupa s-a simtit pe scena.

Prezenta noastra in a doua zi a festivalului, pe aceeasi scena cu Trivium, Bullet For My Valentine si Rammstein ne-a motivat sa dam tot ce am avut mai bun iar feedback-ul a fost exceptional, atat la fata locului cat si in cronicile scrise in urma evenimentului. Dorim sa le multumim tuturor celor care au venit la concert si ne-au transmis energia lor. Multumim Fane pentru sunet!”, a declarat Dasu.

Veste importanta! Noul album tocmai a plecat spre masterizare la, West West Side Music Studios, New York, unde va fi prelucrat de Alan Douches (Mastodon, Converge, Killswitch Engage, etc)

White Walls      IMG 4687

In urmatoarea perioada, formatia va sustine concerte la: Bucovina Rock Castle, Suceava (22 August), Pub S4, Bacau (23 August) si Doors Beach, Constanta (24 August).

Dupa aceste date, White Walls va face o scurta pauza concertistica pana la lansarea albumului, preconizată pentru luna Octombrie.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*