Se da startul festivalului-concurs „Rock Frate”

Miercuri, 4 februarie, ora 20:30, vom da startul festivalului concurs Rock Frate in Grill Pub.

In prima seara de concurs vor intra in competitie trupele DISCIPOLII, PULSE si HALO. Intrare libera.

DISCIPOLII reprezinta o aparitie tanara ce aduce un aer nou printre trupele recent formate. Alaturi de versurile visatoare, bazate pe experientele intense ale tineretii, trupa aduce in actualitate puritatea rock-ului clasic.

PULSE va invita sa experimentati tineretea traita la intensitate maxima.Povestea vietii lor se transpune in versuri memorabile, acorduri soptite cu o emotie vibranta si ritmuri molipsitoare ce ne invaluie.

HALO iti inspira starea pe care o ai dupa o zi lunga,in care vrei sa stai cu prietenii si sa nu te mai gandesti la nimic, doar bucurandu-te de muzica. Muzica lor priveste in fata cotidianul letargic, il provoaca si il imblanzeste prin acorduri de blues, rock si ritmuri de alternativ, prin linii melodice de stoner si alte influente subtil combinate.

Proiectul „Rock Frate” doreste sa creeze un spatiu in cadrul caruia trupele sa se desfasoare, sa isi arate creatiile muzicale, potentialul lor artistic, si de ce nu, sa fie chiar o rampa de lansare pentru acestea.

Premiul cel mare este inregistrarea a 5 melodii intr-un studio profesionist si productia unui videoclip.

Fabrica de Muzica (http://www.fabricademuzica.com/) este sponsorul principal ce va oferi inregistrarea celor 5 melodii, Teddy Dumitrache se va ocupa de productia videoclipului iar Radio3Net, partenerii nostrii principali media, vor transmite live, in fiecare seara de concert, pe site-ul lor.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*