Veste soc pentru fanii HIM. Tobosarul Gas Lipstick a parasit trupa

418 vizualizări

Veste soc pentru fanii HIM! Mika „Gas Lipstick” Karppinen a parasit formatia.

Dupa 16 ani alaturi de trupa finlandeza, muzicianul a declarat ca inima sa nu mai apartine grupului HIM, dar ca despartirea s-a facut in termeni amicali.

Gas a trecut prin niste momente dificile in 2013, dupa ce a fost diagnosticat cu leziuni ale nervilor din brate, ceea ce a facut imposibila activitatea sa de tobosar. Astfel, la decizia solistului Ville Valo, formatia a asteptat pana cand artistul s-a vindecat pentru a-si relua concertele.

„Cu o inima grea, anunt plecarea mea din HIM, o trupa magnifica din care am facut parte 16 ani magici. A fost o calatorie pe care am sa mi-o amintesc toata viata. Nu las in urma drama, sange rau sau sentimente negative. Pur si simplu simt ca este momentul sa merg mai departe ca muzician. Am observat ca, in ultima vreme, inima mea nu mai este 100% in HIM. Mereu am cantat din suflet si fiecare nota pe care am batut-o, a venit din interior. Din moment ce simt ca lucrurile nu mai stau asa, este cazul sa renunt”, a declarat Gas.

Artistul a continuat prin a spune ca doreste sa-si urmeze cariera de compozitor si sa experimenteze cu alte lucruri.

Cat despre HIM, pentru moment formatia nu se gandeste la un alt tobosar, ci cauta sa inlocuiasca sound-ul specific lui Gas cu ajutorul tobelor electronice.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*