Se implinesc sase ani de la moartea bateristului Witold „Vitek” Kieltyka (Decapitated)

344 vizualizări

Astazi, 2 noiembrie 2013, se implinesc sase ani de la moartea lui Witold „Vitek” Kieltyka, fostul baterist DECAPITATED.

Vitek impreuna cu fratele sau Waclaw „Vogg” Kieltyka au infiintat in 1996, la doar doisprezece respectiv cincisprezece ani, trupa Decapitated, alaturi de solistul Wojciech „Sauron” Wasowicz si basistul Marcin „Martin” Rygiel.

La cincisprezece ani, Vitek impreuna cu membrii Decapitated, lanseaza primul album al formatiei, „Winds Of Creation„. Pana in 2007, Vitek a mai lansat cu Decapitated inca trei albume, „Nilitily” in 2003, „The Negation” in 2005 si „Organic Hallucinosis” in 2006.

Trupa este implicata intr-un accident rutier in data de 29 octombrie 2007. In urma coliziunii cu un camion ce transporta lemne, Vitek impreuna cu solistul Decapitated din acea vreme, Adrian Kowanek, sunt trimisi in stare grava la spitalul din Cracovia. Peste numai cateva zile, la 2 noiembrie, este declarat decesul lui Vitek.

Solistul trupei Behemoth, Nergal, a spus la randul sau cateva cuvinte despre moartea bateristului: „Totul este inca foarte abstract pentru mine, nu stiu ce sa spun, ce sa fac. Nu am pierdut doar un bun prieten, ci si un mare talent. Era extraordinar pentru noi sa ii vedem pe Decapitated evoluand la fiecare pas.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*