Sinscape – The Last Song (videoclip nou)

Formatia bucuresteana SINSCAPE a lansat un videoclip pentru piesa „The Last Song”.

Piesa este extrasa de pe EP-ul de debut al trupei si urmeaza sa fie lansat in decursul acestui an.

„Acum un an abia ne reveneam din euforia primului concert SinScape. Super baietii de la Breathelast ne-au urcat pe scena si (ne place noua sa credem) au urmarit din umbra cum „am crescut”. A fost un an cu multe zile de munca, evenimente, asteptari, ambitii, impiliniri sau lipsuri si toate cele ce insotesc drumul unei trupe in cautarea unui loc pe scena…sau langa ea. Sa cantam. Asta a contat. Sa fie oameni care sa ne asculte si sa simta alaturi de noi.”

„Nu ne-a placut niciodata sa plictisim lumea, asa ca ne oprim din tirada nostalgico-depanatoare de amintiri. Sunt oameni care ne-au sustinut si inca o fac, dandu-ne incredere sa mergem mai departe indiferent de…si de…ca sa nu mai vorbim despre…sau despre… Va multumim inca o data. Si, daca nu e prea tarziu, iaca primul nostru clip, nefilmat pe o scena cu telefonul, ca pana acum :))). Responsabil pentru filmari si editare este Gabriel Copoeru. Binenteles nu puteau sa lipseasca si niste cadre delicioase de la Headfullofnoise.”

„Celor carora le place ironia: melodia se numeste „The Last Song”, ne-a placut asa de tare gluma ca am tinut-o ultima pentru fiecare concert de cand am compus-o. Aceasta este ultima aparitie a vocalului Mihai in trupa S(k)inSc(r)ape (see what we did there :))”.

„Mihaita a decis sa isi consume energia debordanta in alte peisaje, si speram intr-un viitor sa ne reintalnim pe scena, indiferent de formula. El va face parte intotdeauna din familia noastra si va fi prezent si pe primul EP SinScape.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*