Slayer – Castiga doua invitatii duble la concertul de la Bucuresti

SLAYER, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti!

Biletele vor fi puse in vanzare luni, pe 6 februarie, pe www.Myticket.ro, la doua categorii de pret, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, urmand a fi disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket. Mai mult decat atat, fiecare persoana care comanda online cel putin un bilet pentru concertul Slayer, va avea posibilitatea achizitionarii unui abonament Bâ’ESTFEST la pretul de 180 de lei, cu peste 30% reducere fata de pretul intreg al abonamnetului. Promotia este valabila o saptamana, pana pe 12 februarie inclusiv. Bâ’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, pe islazul Tunari, printre primele nume confirmate in programul editiei din acest an fiind Garbage, precum si Kreator, Obituary si Meshuggah, special pentru scena rock a festivalului.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii (invitatii valabile pentru cate doua persoane), oferite de revista Maximum Rock si
Emag!c (Organizatorul evenimentului), daca pana pe data de 31 mai intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN ne spui ce piesa ti-ai dori sa cante trupa Slayer in concertul de la Bucuresti.

Data limita este 31 mai 2012 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 1 iunie 2012 pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Sorina Andreea Tangreanu
Raluca Pante

Invitatiile duble se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului dupa ora 17.00 – pentru acest lucru trebuie sa sunati la 0726.131516) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*